Koronan vaikutukset

Case Korona sekä lippulaiva

 

Ei ole varmaan pian sellaista ihmistä, keneen Koronaviruksen tuomat haasteet eivät olisi vaikuttaneet. Myös me olemme osaltamme saaneet tuntea Koronaviruksen vaikutuksia, mitä emme tietenkään ole toivoneet. Kuitekin on muistettava, että terveys on aina etusijallamme nin soudussa kuin joka päiväisessä arkielämässä. Pyrimme soveltamaan nyt harjoittelumme, niin että omalla toiminalla saisi tartuntaa emmekä myöskään edes auttaisi viruksen leviämistä millään tavoilla. Toimi sinä myös näin!

 

Vielä ei ole todettu, että ketään lippulaivan jäsenistä olisi saanut Koronavirus tartuntaa ja toivotaan, että näin myös tulee olemaan! (päivitetty 24.03.2020)

 

Vaikutukset

 

- Tällä hetkellä juodumme valitettavasti toteamaan, että kaikki kevään ulkomaanleiritykset on osaltamme peruttu ja harjoittelemme vain Aurajoen rannoilla tällä hetkellä. Tämän tietoisen päätöksen teimme jo helmikuun 2020 aikana. 

 

- Yksi suurista tavoitteista oli, että olisimme yrittäneet saavuttaa maailman cup kisapaikan toukokuun lopussa järjestettävissä Lucernin (Sveitsi) MC-kisoissa. Kuitenkin tämän vuoden kaikki MC-kilpailut ovat peruttu sekä kilpailut ainakin toukokuun 2020 loppuun asti. Pidämme kuitenkin teidät ajan tasalla, koska lippulaiva ensimmäisen kerran kilpailee ja missä!!!

 

- Kaikki Turun alueen harjoituskeskukset ovat suljettuina, missä olemme harjoitteleet. Poikkeusluvan olemme saaneet, että voimme kuitenkin käydä soutamassa vesillä heti, kun sääolot sen sallivat. Tällöin myös tapahtuu uuden veneemme KASTE!

 

- Pyrimme tällä hetkellä treenamme vain 2 - 3 kertaa viikossa yhdessä ja muuten erillään. Olemme myös ottaneet soutulaitteet kotiimme, että voimme sisäsoutuharjoituksia vetää turvallisissa olosuhteissa.

 

- Sekä monia muita vaikutuksia, myös meidän päämääränä on kantaa kortemme yhteiseen kekoon. Sitä nopeammin, mitä voitamme koronaviruksen sitä nopeammin lippulaiva on vesillä ja kilpailemassa!!!!