Historia

Joonas Valkeakoskella 2017 voitettuaan juuri Nuorten SM-kullan
Joonas ja Antton ensi vedoillaan kohti Suomen Mestaruutta 2018!
Tuska ja kipu ovat osa menestystämme kisoissa
Tulevia haasteita odotellessa

ENSI VEDOT

 

Veneessämme on varsin kattava soutukokemus, sillä veneellämme on yhdistettyjä soutuvuosia jo takanaan yli 20 vuotta. Anttonin ensivedot näkivät päivän valonsa jo 2006 vuonna Turun Sanomien lehtileikkeen innostamana. Joonaksen ensitahdit näkivät auringon nousun 2010 vuonna. Väliin on mahtunut niin paljon yhteisiä kuin yksittäisiä onnistumisen kuin epäonnistumisen hetkiä. 

 

MATKALLA ILMAN TOISTA

 

Ennen kuin aloitimme yhteisen projektin olivat tiemme soudun parissa erilaiset. Anttonin soutu-ura on ollut joukkuevene painotteista. Antton on mm. käynyt hakemassa oppia joukkuevene soutuun peräti 1,5 vuoden ajan Uudesta-Seelannista, sekä kehittänyt ammattitaitoaan valmentamalla seuramme junioireita. 

Joonaksen soutu-ura on ollut ennen vuotta 2018 yksittöpainoitteista. Joonas on kisannut viime vuosina nuorten niin nuorten EM- kuin MM-kisoissa sekä ollut yksilöllä kansallisen tason kärkisoutajia. 

 

KUN AIROT KOHTAAVAT

 

Alkoi syksy 2017. Pitkä ja raskas kausi 2017 oli takanamme. Mistä hakea motivaatio seuraaville vuosille? Mistä saada uutta intoa soutu-uralle? Aloimme keskustelemaan yhdessä Kupittaan urheiluhallin pimenevässä illassa. Jaoimme samanlaisen intohimon soutua kohtaan ja ajatusmaailman soudusta, jolloin syntyi ajatus, että yhdistäisimme voimamme. 

 

MATKALLA KAISLAVENEESTÄ LIPPULAIVAKSI

 

Ajatuksesta innostuneena, saimme taaksemme vahvan tukiryhmän ja hyviä yhteistyökumppaneita, jotka ovat sitoutuneet kanssamme matkaamaan seuramme lippulaivaksi ja tavoittelemaan haasteita niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla.