Harjoitukset ja ryhmät

Harjoitusryhmät

Junioriryhmä

Ryhmään kuuluvat kaikki 10 - 19 vuotiaat tytöt ja pojat. Ryhmä on avoin uusille soutajille, uimataito vaaditaan. Kilpailutoimintaan saa osallistua. Tiedustelut yhteydenottolomakkeen kautta. 

Kilpa- ja U23-ryhmä

Ryhmään kuuluvat soutajat ovat käyneet Turun Soutajien junioripolun ja jatkavat tavoitteellista harjoittelua. Ryhmä on suljettu. Tiedustelut: päävalmentaja Markku Hirvinen

Aikuisten aloittelijaryhmä

Ryhmä on avoin kaikille yli 20-vuotiaille, naisille ja miehille, joita kiinnostaa soutuharrastuksen aloittaminen. Kynnys aloittaa on matala, ryhmään ei vaadi  urheilutaustaa tmv.,  200m uimataito on kuitenkin oltava. Ryhmä harjoittelee 2 - 3 kertaa viikossa. Tiedustelut yhteydenottolomakkeen kautta.

Aikuisten harrasteryhmä

Ryhmä on avoin kaikille yli 20vuotiaille naisille ja miehille. Edellytyksenä ryhmän pääsyyn on 200m uimataito, aikaisempi soututausta, esim. Turun Soutajien junioripolku tai aikuisten aloittelijaryhmään osallistuminen. Osa ryhmän soutajista osallistuu myös kilpailutoimintaan. Tiedustelut yhteydenottolomakkeen kautta.

Harjoitukset

Avovesikaudella kaikki harjoitusryhmät harjoittelevat Uittamolla Turun Soutu- ja Melontakeskuksessa (Rykmentintie 55).

Harjoitysryhmänvetäjä antaa tarkemmat tiedot osallistumisesta, ilmoittautumiset ja muista käytännön asioista ryhmänsä soutajille.

Maanantaisin 17.00 - 18.30 

Kaikki ryhmät. Venekunnat ryhmittäin.

Keskiviikkoisin 17.00 - 18.30 

Kaikki ryhmät. Venekunnat ryhmittäin.

Torstaisin 17.00 - 18.30 

Kaikki ryhmät. Venekunnat ryhmittäin.

Sunnuntaisin 9.00 - 11.00

Kaikki ryhmät. Venekunnat ryhmittäin.