Jäsenyys

Jäsenasioissa ota yhteys Markku Hirviseen p. 045 6712218 tai   markku.hirvinen(a)pp.inet.fi, tai lähetä yhteydenottopyyntö Seura-sivun lomakkeella.

Jäsenedut ja -vaatimukset:

• Seuran kaluston ja soutuvajan kuntosalin käyttö edellyttää jäsenyyttä
  • Veneen säilyttäminen vajan sisätiloissa edellyttää jäsenyyttä
  • Seura osallistuu rahatilanteen mukaan jäsenten kilpailumaksujen ja kilpailumatkojen kustannuksiin
  •  Jäsenmaksun suorittaneet pääsevät alennettuun hintaan (1 €) Kupittaan Urheiluhalliin
  • Jäsenmaksu ei sisällä Suomen Melonta- ja Soutuliiton lisenssimaksua eikä vakuutusta

Voit päivittää jäsentietosi alla olevalla lomakkeella!

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Turun Soutajat ry

Tietojen käsittelyn tarkoitus: Lain tarkoittama yhdistyksen jäsenluettelo ja yhdistyksen tarkoitusperien toteuttaminen.

Rekisteröityjen ryhmä ja siihen liittyvät tiedot: Yhdistyksen jäsenet.

Tiedot saadaan yhdistyksen jäseniltä.

Tietoja ei ole suojattu.

Tietoja luovutetaan vain seuran sisäiseen käyttöön. Tietoja voidaan käyttää Turun kaupungin liikunta-avustuksen hakemiseen ja niitä voidaan myös luovuttaa Turun kaupungin liikuntatoimistoon alennushinnan saamiseksi Urheiluhallin arvokorttiin. Tiedon keruuperuste suluissa.

Jäsentietolomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.